123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail: informatie@123inkt.nl 
Vragen: 123inkt.nl/help
meer dan 4 miljoen klanten! Sinds 2010 lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Bestel & maak elke dag kans op een iPhone 15 of iPad Air

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Bekijk al onze kerstverlichting

B5 spiraalblokken

Hier vindt u geruite B5 spiraalblokken met stevige, dubbele spiraalbinding. Een B5 spiraalblok is compact en past in de meeste rugtassen en kleine handtassen. Zo heeft u altijd een geruit B5 notitieblok bij de hand. De B5 spiraalblokken hebben een papiergewicht van 90 gram. Bestelt u voor 23.59 uur? Dan heeft u uw bestelling de volgende dag al in huis.


 

Geruite B5 spiraalblokken kopen met de laagsteprijsgarantie

Een B5 spiraalblok met ruiten is een schrijfblok dat is ontworpen als makkelijk notitieboekje. Vaak hebben deze spiraalblokken een elastiek om de kaft heen, waardoor u het spiraalblok veilig in uw tas kunt stoppen, zonder dat de vellen papier beschadigen. Bij ons koopt u uw B5 geruite spiraalblokken altijd met de laagsteprijsgarantie.

Het formaat van een geruit B5 spiraalblok

B5 spiraalblokken met ruitjes hebben de afmeting 176 x 250 mm. Zo heeft u altijd voldoende ruimte om onderweg grafieken te maken of wiskundige berekeningen op te schrijven. De pagina’s zijn voorzien van een subtiele ruitjesindeling. De ruitjes hebben een afmeting van 5 x 5 mm.

Handig om mee te bestellen

 

Waar koop ik geruite B5 spiraalblokken?

Bij 123inkt.nl koopt u geruite spiraalblokken in B5-formaat met de laagsteprijsgarantie. U kiest uit verschillende kleuren en designs. Bestelt u voor 23.59 uur? Dan heeft u uw bestelling de volgende dag al in huis.

Wat is het formaat van een B5 geruit spiraalblok?

Een geruit spiraalblok heeft een afmeting van 176 x 250 mm. Daarbij hebben de ruitjes een afmeting van 5 x 5 mm. Dit is perfect voor tijdens de wiskundeles, om grafieken te maken, berekeningen op te schrijven of technische tekeningen te maken.

Heeft u vragen over het bestellen van geruite B5 spiraalblokken? Bekijk dan onze 'Vraag en antwoord' pagina. Hier beantwoorden wij veelgestelde vragen. Staat het antwoord op uw vraag er niet bij? Dan helpt onze klantenservice u natuurlijk graag verder.