123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail: informatie@123inkt.nl 
Vragen: 123inkt.nl/help
meer dan 4 miljoen klanten! Sinds 2010 lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Bestel & maak elke dag kans op een iPhone 15 of iPad Air

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Bekijk al onze kerstverlichting

A5 spiraalblokken


Geruite A5 spiraalblokken bestelt u hier voor de scherpste prijs. In ons assortiment vindt u spiraalblokken in verschillende kleuren. De A5 notitieboeken zijn voorzien van 5 mm ruiten. Plaats vandaag vóór 23.59 uur uw bestelling, dan heeft u de spiraalblokken de volgende werkdag in huis!

Koop notitieboeken geruit in A5-formaat

Geruite A5 spiraalblokken worden veel gebruikt op middelbare scholen, hogescholen en universiteiten. Natuurkunde, economie en wiskunde zijn enkele vakken waar een spiraalblok met vierkantjes goed van pas komt. Naast scholieren en studenten, worden geruite spiraalblokken ook veel gebruikt door werkende professionals. Voor onder andere architecten, wetenschappers, ingenieurs, wiskundigen en docenten zijn deze blokken ook onmisbaar.

De ruiten (5 mm) helpen u om grafieken, tabellen of (wiskundige) berekeningen netjes uit te lijnen en noteren of tekenen. Wij hebben geruite A5 notitieboeken in verschillende kleuren en met een handige spiraalbinding. De spiraal zorgt ervoor dat u uw blok gemakkelijk openlegt op een bureau of tafel. U bladert moeiteloos door uw spiraalblok en vindt snel de juiste berekeningen.

Geruite spiraalblokken in A5- en A5+-formaat

In ons assortiment vindt u geruite A5 notitieboeken. Ook hebben wij A5+ spiraalblokken. A5+ is net wat groter dan standaard A5-formaat. Hierdoor heeft u extra ruimte om berekeningen, aantekeningen, formules of complexe informatie op te schrijven of visualiseren.
  • A5-formaat: 14,8 x 21 cm
  • A5+-formaat: 16,2 x 25,5 cm
Dankzij het compacte formaat passen A5 en A5+ notitieboeken in de meeste rugzakken en laptoptassen. Hierdoor neemt u ze eenvoudig mee naar kantoor, school of de universiteit. Als u meer ruimte wilt hebben voor uw aantekeningen, kies dan voor een A4 geruit notitieboek. Deze spiraalblokken zijn in onze webshop verkrijgbaar in verschillende kleuren. Ze zijn voorzien van 5 mm of 4 x 8 mm ruiten.

Bestel een gelinieerd spiraalblok als u van plan bent veel teksten te gaan schrijven. De ingetekende lijnen helpen u rechte zinnen te schrijven. Notitieboeken met lijnen komen goed van pas bij vakken zoals biologie, geschiedenis, Nederlands of Engels. Ook op kantoor of thuis zijn gelinieerde notitieboeken erg handig. U gebruikt ze om notities te maken tijdens vergaderingen, boodschappenlijstjes op te stellen of to-do-lijsten te maken.

Misschien ook interessant voor u

Veelgestelde vragen

Waar koop ik goedkope A5 geruite spiraalblokken?

Geruite spiraalblokken in A5-formaat bestelt u het goedkoopst bij 123inkt.nl. Onze compacte spiraalblokken zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. De geruite A5 blokken hebben ruiten van 5 mm en een handige spiraalbinding.


Heeft u nog vragen over het bestellen van geruite A5 spiraalblokken? Bekijk dan onze 'Vraag en antwoord' pagina. Hier beantwoorden wij veelgestelde vragen. Staat het antwoord op uw vraag er niet bij? Dan helpt onze klantenservice u natuurlijk graag verder.