123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail: informatie@123inkt.nl 
Vragen: 123inkt.nl/help
meer dan 4 miljoen klanten! Sinds 2010 lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Nu ook de goedkoopste kantoorartikelen

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Bureaus

Hier vindt u een ruim assortiment bureaus in diverse formaten. Daarnaast kiest u uit verschillende kleuren en materialen. Hierdoor hebben wij voor elke werkplek een passende bureautafel. Bestel vandaag nog uw bureau met een laagsteprijsgarantie!

1 - 0 van 0

Bureaus

Bureau kopen? Hier vindt u wat u zoekt

Zonder bureau is uw werkplek niet compleet! Voor veel mensen met een kantoorbaan is dit de plek waar zij een groot deel van de werkdag doorbrengen. Het kiezen van een geschikt bureau is dan ook van groot belang. In onze webshop vindt u diverse bureaus en heeft u ruime keuze uit materialen, kleuren en afmetingen. We helpen u graag op weg.

Afmeting bureau kiezen

Ons aanbod bureaus bevat zowel kleine bureaus voor kantoren met weinig ruimte, als lange bureaus van bijvoorbeeld 180 x 80 cm. Zo vindt u altijd een bureau dat aan uw eisen voldoet. Houd bij het kiezen van het juiste formaat rekening met de volgende zaken:
 • De grootte van de ruimte
  Kies iets kleinere bureaus als u niet veel kantoorruimte heeft, zodat u toch optimaal gebruik kunt maken van de ruimte.
 • De aard van uw werk
  Voor online werkzaamheden op een laptop heeft u geen groot bureau nodig. Werkt u met grote vellen papier of juist met heel veel verschillende mappen met documenten? Overweeg dan een groter bureau.
 • Het soort beeldscherm en andere hardware
  Tegenwoordig zijn beeldschermen steeds platter, maar misschien heeft u liever een grote monitor op uw bureau staan. Ook andere hardware zoals toetsenborden, muizen, documenthouders en ergonomische ondersteuners nemen ruimte in. Pas de grootte van uw bureau hierop aan.

Bureaus en het belang van ergonomie

Voor een comfortabele en gezonde werkhouding is het essentieel om een bureau te kiezen dat goed bij u past. Daarom zijn al onze bureaus in hoogte verstelbaar. Een ergonomisch bureau is niet te hoog of te laag, zodat u er rechtop aan kunt zitten. Uw bureaustoel speelt hierbij ook een rol. Hieronder, bij de Veelgestelde vragen, leest u hoe u de juiste hoogte voor een ergonomisch bureau kiest en hoe u ergonomisch verantwoord achter uw bureau moet zitten. Bekijk ook ons aanbod ergonomische producten om uw werkhouding te optimaliseren.

Voor elke stijl het juiste bureau

Tot slot wil het oog natuurlijk ook wat! Als aan alle functionele eisen voldaan is, kiest u een bureau in de stijl van uw (thuis)kantoor. Bij ons vindt u onder andere moderne bureaus, houten bureaus en simpele bureaus, waarbij u ruime keuze heeft in de kleur van zowel het tafelblad als het frame. Kies bijvoorbeeld voor een wit bureau met aluminium frame of zwart houten bureau voor een tijdloze uitstraling.

Ook interessant voor u

Veelgestelde vragen

Wat is de beste bureau hoogte?

De goede hoogte voor uw bureau is afhankelijk van uw eigen lengte. De meeste bureaus zijn rond de 75 cm hoog, wat eigenlijk alleen voor mensen met een lengte van 180 cm ideaal is. Daarom adviseert 123inkt.nl om altijd een verstelbaar bureau te kopen, zodat u de hoogte afstemt op uw eigen lengte. U bestelt deze verstelbare bureaus voordelig in onze webshop.

Hoe zit ik goed aan mijn bureau?

Controleer bij het instellen van de juiste zithoogte altijd het volgende:
 • Zet uw voeten plat op de grond (of gebruik zonodig een voetensteun).
 • Zorg voor een hoek van 90 graden tussen uw onder- en bovenbenen.
 • Zorg voor een hoek van 90 graden tussen uw onder- en bovenarmen.
 • Uw bureau moet precies op dezelfde hoogte staan als de armsteunen van uw bureaustoel, zodat uw armen niet op uw bureau, maar op de armsteunen leunen.
 • Plaats uw monitor op ooghoogte en op een armlengte van uw gezicht.

Hoe diep moet mijn bureau zijn?

Een diepte van minimaal 80 cm is aan te raden, zodat u niet te dicht op uw scherm zit en bovendien voldoende beenruimte heeft om een comfortabele houding aan te nemen. Op 123inkt.nl zijn alle bureaus daarom minimaal 80 cm diep.


Heeft u vragen over het bestellen van bureaus? Bekijk dan onze 'Vraag en antwoord' pagina. Hier beantwoorden wij veelgestelde vragen. Staat het antwoord op uw vraag er niet bij of heeft u aanvullende vragen? Dan helpen de medewerkers van onze klantenservice u graag verder. Zij staan op werkdagen van 8.00 tot 00.00 uur voor u klaar.