123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail: informatie@123inkt.nl 
Vragen: 123inkt.nl/help
meer dan 4 miljoen klanten! Sinds 2010 lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Winactie zomer 2024 - bestel en maak dagelijks kans

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Deurmatten

Bestel hier deurmatten voor binnen en deurmatten voor buiten. In ons assortiment vindt u deurmatten in verschillende kleuren en afmetingen. Bestel vandaag vóór 23.59 uur, dan ligt uw gloednieuwe mat de volgende werkdag al voor uw deur!
1 - 0 van 0

Deurmatten

Koop deurmatten om uw huis of kantoor schoon te houden

Niemand zit te wachten op een vieze vloer en schoenafdrukken in huis, op kantoor of in een winkel. Met een deurmat voor binnen of buiten is dat probleem verleden tijd! Bij ons vindt u diverse deurmatten om uw schoenen schoon te vegen, zodat u vocht, stof en viezigheid buiten laat.

Deurmatten voor binnen

Een deurmat voor binnen absorbeert vuil en vocht van uw schoenen voordat u uw huis of kantoor binnenloopt. Ideaal om iedere ruimte eenvoudig schoon te houden. Bij ons vindt u deurmatten in de kleuren zwart/grijs, blauw, grijs en bruin. Zo vindt u altijd een deurmat die past bij uw interieur.

Kijk daarnaast goed naar de afmetingen van zowel de mat, als van de ruimte waar deze komt te liggen. Meet daarom naast de breedte van uw (voor)deur ook het oppervlak waar de deurmat komt te liggen op. Zo weet u zeker dat de binnenmat perfect past in de gang of hal van uw kantoor of woning. Als u een ruimte groter wilt laten overkomen dan deze is, kies dan voor een deurmat die breder is dan uw deur.
  • Kleine deurmatten hebben een afmeting van 90 x 60 cm.
  • Middenmaat deurmatten zijn verkrijgbaar in 120 x 90 cm en 150 x 90 cm.
  • Een grote deurmat hebben wij in 300 x 90 cm.
De deurmatten in ons assortiment zijn voorzien van een antislip vinyl onderzijde. Hierdoor blijft de deurmat netjes op zijn plaats liggen. U hoeft zich dus geen zorgen te maken dat u uitglijdt of dat de deurmat wegglijdt wanneer u uw voeten veegt. Wilt u uw mat nóg steviger op zijn plek houden? Bestel dan dubbelzijdig tape mee. Is uw binnendeurmat na verloop van tijd vies geworden? Dan maakt u deze eenvoudig schoon met een stofzuiger, tuinslang of wasmachine.

Let op: Verschillende soorten deurmatten hebben vaak ook verschillende reinigingsvoorschriften. Houd hier rekening mee wanneer u een nieuwe mat bestelt. Lees onze productomschrijvingen voor meer informatie of bekijk onze tips onderaan deze pagina bij de veelgestelde vragen.

Deurmatten voor buiten

Met een deurmat voor buiten houdt u gruis, kleine vuildeeltjes en zandkorrels buiten de deur. Deze deurmatten bevatten namelijk vinylvezels die het vuil opnemen. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over vieze voetstappen in uw woning of pand. De buitendeurmatten in ons assortiment zijn verkrijgbaar in grijs en zwart en hebben een afmeting van 90 x 60 cm en 150 x 90 cm. Net als bij de binnendeurmat is de onderkant van de buitenmatten voorzien van antislip vinyl. De mat blijft hierdoor netjes op zijn plek liggen wanneer u uw schoenen schoon veegt of wanneer het waait.

Om uw woning zo schoon mogelijk te houden, kiest u voor een binnen- én buitenmat. Uw schoenen worden zo extra goed gereinigd waardoor de kans op schoenafdrukken in uw woning, kantoor of winkel nog meer wordt verminderd.

Misschien ook interessant voor u

Veelgestelde vragen

Hoe groot moet een deurmat zijn?

Veel mensen kiezen voor een deurmat die iets kleiner is dan de deur waar deze voor komt te liggen. U kunt echter ook kiezen voor een bredere deurmat voor binnen of buiten, als daar ruimte voor is. Hierdoor heeft u voldoende ruimte om uw schoenen af te vegen. Meet altijd de breedte van uw (voor)deur en het oppervlak waar de deurmat komt te liggen, zodat u de juiste maat kiest. Bij 123inkt.nl bestelt u deurmatten voor binnen en buiten in diverse afmetingen.

Hoe krijg ik een deurmat schoon?

Deurmatten zijn op diverse manieren schoon te maken. Dit hangt echter wel af van het type mat dat u heeft:
  • Katoenen deurmat: Mattenklopper, stofzuiger, tuinslang of wasmachine tot 30°C.
  • Kokos deurmat: Mattenklopper, stofzuiger, borstel of lauw water met een scheutje azijn.
  • Nylon deurmat: Bezem of borstel.
  • Polypropyleen (PP) deurmat: Mattenklopper, stofzuiger of wasmachine tot 30°C.
  • Rubberen deurmat: Stofzuiger, tuinslang, borstel of lauw water met een dopje groene zeep.
  • Spaghetti deurmat: Mattenklopper, borstel of tuinslang.
Laat uw deurmat na reiniging met water altijd in de schaduw drogen. In de volle zon kunnen er namelijk verkleuringen ontstaan.

Hoe vaak moet ik een deurmat vervangen?

Een deurmat is over het algemeen na een paar jaar aan vervanging toe. Dit hangt echter wel af van hoe intensief de mat wordt gebruikt. Wanneer de vezels van de mat loslaten of er ontstaan slijtplekken, verkleuringen of vlekken, dan is het tijd om uw deurmat te vervangen. Bestel uw nieuwe deurmat voor binnen en buiten bij 123inkt.nl voor de laagste prijs.


Heeft u vragen over het bestellen van deurmatten? Bekijk dan onze 'Vraag en antwoord' pagina. Hier beantwoorden wij veelgestelde vragen. Staat het antwoord op uw vraag er niet bij? Dan helpt onze klantenservice u natuurlijk graag verder.