123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail: informatie@123inkt.nl 
Vragen: 123inkt.nl/help
meer dan 4 miljoen klanten! Al 10 jaar lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Bestel & win een goudstaaf!

Creëer uw eigen bullet journal met foto’s en meer

creative journal fotoprinter


Heeft u al eens van de trend ‘creative journaling’ of ‘bullet journaling’ gehoord? Deze creatieve bezigheid is helemaal hip en dat is niet zo gek, want een bullet journal is ideaal voor het noteren van lijstjes, plannen, dromen, gebeurtenissen en nog veel meer. U kunt uw creativiteit de vrije loop laten en maakt zo een prachtig naslagwerk, waar u met plezier in terugkijkt. We vertellen u graag meer over bullet journals en de vele mogelijkheden.

Wat is een bullet journal?

Een bullet journal is een notitieboek, dagboek, agenda, kalender en schetsboek in één. De pagina’s zijn niet gelinieerd, maar voorzien van kleine puntjes - de zogenaamde bullets. Hierdoor bepaalt u zelf hoe de pagina eruit ziet! De gestippelde pagina’s maken het makkelijk om strakke lijnen tekenen, maar zijn ook zeer geschikt voor handletteren, schrijven, het inplakken van foto’s en andere creatieve uitingen.

Wat staat er in een bullet journal?

Wat u zelf wilt! Noteer uw favoriete quotes of maak op creatieve wijze mooie to-dolijstjes en overzichten. Een bullet journal is ook zeer geschikt voor agenda-overzichten, zoals een weekendplanning, maandoverzicht of countdown naar de vakantie. Of gebruik eens een thema of gebeurtenis, waar u een paginalayout omheen ontwerpt. Hoe u uw creative journal inricht, is helemaal aan u. Hoe meer u erin schrijft of plakt, hoe leuker het boek wordt om in te kijken én om in te werken!

Bullet journal essentials

Om uw bullet journal een unieke uitstraling te geven, heeft u natuurlijk de juiste hulpmiddelen nodig. Het belangrijkst is uw schrijfgerei: denk bijvoorbeeld aan een set gekleurde fineliners en een liniaal of geodriehoek om strakke pagina-indelingen te maken. Heeft u geen vaste hand? Gebruik dan tekensjablonen, waarmee u eenvoudig letters of vormen overtrekt. Naast uw favoriete schrijfgerei zijn ook een schaar en een tube of stift met lijm onmisbaar. Door uw favoriete foto’s of andere belangrijke herinneringen in te plakken, komt uw het bullet journal namelijk écht tot leven.

Voeg uw eigen fotostickers toe met Canon Zoemini

Voor het toevoegen van foto’s hebben we nog een handige tip. Veel foto’s maakt u vandaag de dag namelijk met uw smartphone, maar hoe print u die snel en eenvoudig uit? Met de Canon Zoemini! Deze fotoprinter op zakformaat maakt verbinding met uw smartphone of tablet en is zo klein dat u hem overal mee naartoe neemt. De Zoemini werkt met stickerfotopapier op klein formaat, dus de foto’s plakt u direct na het printen in een bullet journal. Ook is het formaat van de stickers ideaal om uit te delen, dus vergeet niet om extra exemplaren te printen voor uw vrienden, familie of reisgenoten. Zo heeft iedereen direct een leuke herinnering aan een mooi moment. De Canon Zoemini is er in verschillende kleuren en u vindt deze, net als het Canon Zoemini fotopapier, in onze webshop.

The final touch: maak uw creative journal af

De juiste onderdelen, zoals foto’s, quotes, tekeningen en knutsels, maken nog geen geheel. Het is dus aan u om uw creative journal te vullen naar wens. Gelukkig kunt u alle kanten op, want voor creative journaling zijn geen regels - zolang u maar plezier beleeft aan het creatieve bezig zijn. Gebruik bijvoorbeeld de leukste accessoires om pagina’s nóg vrolijker te maken: denk aan glitters, washitape, stickers, of kleurstiften in uw favoriete kleur. Door de puntjes op de i te zetten, creëert u een bullet journal dat niet alleen persoonlijk is, maar ook een waar kunstwerk om doorheen te bladeren.
  Terug naar het blogoverzicht

Mogelijk ook interessant:

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!