123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail: informatie@123inkt.nl 
Vragen: 123inkt.nl/help
meer dan 4 miljoen klanten! Sinds 2010 lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Nu ook de goedkoopste kantoorartikelen

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Flipovers


Bestel hier uw flipover, perfect voor tijdens uw volgende vergadering of brainstorm. U vindt hier eenvoudige flipoverborden op poten of wielen. Ook kiest u uitschuifbare flipovers met een magnetisch bord. Vandaag besteld, is morgen in huis.

Goedkope flipovers voor al uw vergaderingen en presentaties

Flipovers zijn ideaal voor zakelijke vergaderingen, educatieve settings, creatieve workshops en nog veel meer. Ze bieden een zeer praktisch schrijfoppervlak. Daarnaast zijn flipovers uitgerust met magnetische whiteboards en duurzame constructies die lang mee gaan. Ook kunt u deze in hoogte verstellen. Flapovers koopt u hier altijd met de laagsteprijsgarantie.

De veelzijdige toepassingen van een flipover

Flipovers bieden een flexibele en interactieve manier om ideeën te presenteren of samen te werken. Hierdoor zijn flipovers in verschillende situaties toe te passen.
  • Vergaderingen en presentaties: voor brainstormsessies, bedrijfspresentaties of als visuele hulpmiddelen tijdens vergaderingen.
  • Onderwijs: in klaslokalen voor lesgeven, interactieve oefeningen en lesplanningen.
  • Trainingen en workshops: voor mindmaps en het ontwikkelen van ideeën.
  • Creatieve brainstorming: scrum sessies bijhouden en het noteren van ideeën.
Flipcharts zijn veelzijdige hulpmiddelen die in diverse settings bruikbaar zijn. In het onderwijs, tijdens zakelijke besprekingen of presentaties zijn deze ideaal.

De verschillende soorten flipovers

Bij ons kiest u uit verschillende soorten flipcharts. Elke flipover heeft unieke eigenschappen, waardoor er altijd een flipover is die bij u past.

Whiteboard flipover

De flipover is direct als whiteboard te gebruiken. De meeste flipovers hebben een metalen achtergrond, die beschrijfbaar en uitwisbaar is. U kunt er dus niet alleen een flipoverblok aan bevestigen om op de vellen papier te schrijven. Let wel op dat u whiteboardmarkers gebruikt.

Magnetische flipover

De meeste whiteboards zijn magnetisch. Zo kunt u met behulp van magneten allerlei documenten aan het bladenbord ophangen.

Flipover op wielen

Een flipover op wielen is ideaal als u deze in verschillende ruimtes wilt gebruiken. Een verrijdbare flipover verplaatst u in een handomdraai van een ontvangstruimte naar een vergaderzaal. De wielen zijn voorzien van een rem. Zo blijft uw bladenbord altijd stabiel op zijn plek staan.

Tafelflipover

Tafelflipovers zijn een compacte oplossing voor situaties waarin de ruimte beperkt is. Ideaal voor kleine groepsbijeenkomsten, persoonlijke werkruimtes of zelfs in klaslokalen. Tafelflipovers zijn een slimme keuze voor iedereen die een flipover nodig heeft in een kleine ruimte. Daarbij geniet u van de flexibiliteit van een draagbaar en ruimtebesparend ontwerp.

Handig om mee te bestellen

Veelgestelde vragen

Welk formaat is een flipover?

Het standaard formaat van een flipover is A1. Dit komt neer op 59,4 x 84,1 cm. Deze grootte biedt voldoende ruimte voor het maken van grote, zichtbare aantekeningen. Flipovers koopt u bij 123inkt.nl met de laagsteprijsgarantie.

Zijn flipovers verstelbaar in hoogte?

Veel modellen hebben verstelbare poten of standaarden. Hierdoor kunt u de flipover comfortabel gebruiken. Bij 123inkt.nl kiest u uit een ruim assortiment flipovers, altijd met de laagsteprijsgarantie.

Heeft u nog vragen over het bestellen van flipover? Bekijk dan onze 'Vraag en antwoord' pagina. Hier beantwoorden wij veelgestelde vragen. Staat het antwoord op uw vraag er niet bij? Dan helpt onze klantenservice u natuurlijk graag verder.