123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail: informatie@123inkt.nl 
Vragen: 123inkt.nl/help
meer dan 4 miljoen klanten! Sinds 2010 lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Nu ook de goedkoopste kantoorartikelen

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Smalfolio

 
Bestel hier uw smalfolio spiraalblok met lijntjes voor de laagsteprijsgarantie. Op deze pagina vindt u onder andere smalfolio spiraalblokken met 70 grams papier en 50 vellen per spiraalblok. De spiraalblokken hebben een dubbele spiraalbinding voor extra stevigheid. Bestelt u vóór 23.59 uur? Dan heeft u uw bestelling de volgende dag al in huis.

Gelinieerde smalfolio spiraalblokken kopen met de laagsteprijsgarantie

Een smalfolio spiraalblok met lijnen is een speciaal type schrijfblok dat is ontworpen in een smal en langwerpig formaat. Het combineert de functionaliteit van een spiraalblok met de voordelen van een groter en langer schrijfoppervlak. Dit formaat spiraalblok biedt extra verticale ruimte, waardoor het ideaal is voor het maken van notities, schema’s, notulen en to-do lijstjes. Bij ons koopt u deze gelinieerde smalfolio spiraalblokken altijd met de laagsteprijsgarantie.

Het formaat van een smalfolio gelinieerd spiraalblok

Een smalfolio spiraalblok met lijntjes heeft een afmeting van 330 x 135 mm. Dit is langer dan bijvoorbeeld een standaard A4-formaat. Het smalfolio spiraalblok met lijnen heeft over het algemeen een papiergewicht van 70 g/m². Hierdoor is het te gebruiken met potloden en balpennen. Als u van plan bent om markeerstiften of markers te gebruiken, dan is het aan te raden om minimaal 80 grams papier te gebruiken, aangezien de inkt anders door kan drukken.

Handig om mee te bestellen

Veelgestelde vragen

Waar koop ik gelinieerde smalfolio spiraalblokken?

Bij 123inkt.nl bestelt u hoogwaardige smalfolio spiraalblokken met lijnen voor de scherpste prijs. Als u uw bestelling voor 23:59 uur plaatst, dan heeft u deze de volgende dag al in huis!

Voor welk soort pennen zijn smalfolio spiraalblokken met lijnen geschikt?

U kunt de meeste balpennen en potloden gebruiken voor de spiraalblokken. Als u een dikker soort stift gebruikt, kan de inkt iets doordrukken. Zorg er dan voor dat u minimaal 80 grams papier koopt.

Heeft u nog vragen over het bestellen van gelinieerde smalfolio spiraalblokken? Bekijk dan onze 'Vraag en antwoord' pagina. Hier beantwoorden wij veelgestelde vragen. Staat het antwoord op uw vraag er niet bij? Dan helpt onze klantenservice u natuurlijk graag verder.