123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail: informatie@123inkt.nl 
Vragen: 123inkt.nl/help
meer dan 4 miljoen klanten! Sinds 2010 lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Nu ook de goedkoopste kantoorartikelen

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Mobiele printers

Vindt u het belangrijk om flexibel te zijn en wilt u de mogelijkheid hebben om altijd en overal te printen? Bekijk dan de mobiele printers van 123inkt. U vindt bij ons de beste pocket printers, optioneel met camera, of mobiele printers waarmee u tot A4-formaat kunt printen. Deze printers werken met speciaal fotopapier en ZINK fotopapier. Koop nu een van deze onmisbare gadgets!

1 - 0 van 0

Mobiele printers

Flexibel zijn? Bestel een mobiele printer of pocket printer!

Dankzij een mobiele printer kunt u altijd en overal afdrukken maken. Dat kan op een externe locatie zijn voor een zakelijke meeting, maar ook recreatief tijdens een wandeling bijvoorbeeld, midden in een fraai natuurgebied. Wij hebben verschillende soorten mobiele printers, die geschikt zijn voor diverse doeleinden.

Mobiele printer
Printerfabrikanten Canon en Brother hebben compacte, lichtgewicht printers ontwikkeld die eenvoudig mee te nemen zijn. Deze mobiele printers kunnen tot A4-formaat printen en zijn handig als u bijvoorbeeld veel op externe locaties werkt. Omdat bij de meeste modellen een accu wordt meegeleverd, hoeft u zich geen zorgen te maken over stopcontacten, die al dan niet aanwezig zijn. Heeft u geen internet op de externe locatie? Geen probleem, maak dan verbinding via Bluetooth of de meegeleverde USB-kabel. Als de mobiele printer van wifi voorzien is, wordt vaak ook de optie 'mobiel printen' ondersteund. Dat betekent dat u direct vanaf uw smartphone of tablet een printopdracht kunt verzenden.

De printsnelheid van de mobiele printers die wij aanbieden, varieert tussen de 8 à 9 pagina's per minuut. Voor de modellen van Brother geldt dat inktcartridges overbodig zijn. De warmte zorgt ervoor dat de afdruk op het thermisch papier verschijnt. Onze Canon printers werken wel met speciale inktcartridges.

Ten opzichte van een 'traditionele printer' heeft de mobiele printer een lagere printsnelheid. Daarnaast wijkt ook de resolutie af. Gemiddeld genomen heeft een mobiele printer een resolutie van 300 dpi. Dat lijkt weinig, als het vergeleken wordt met bijvoorbeeld een inkjetprinter. Echter, als u nagaat dat het blote oog tot 300 dpi kan waarnemen, valt die 'lage resolutie' wel mee. 300 dpi is voldoende voor mooie, heldere foto's en afbeeldingen.

Pocket printer
Als u op zoek bent naar een instant fotoprinter, zijn onze pocket printers ideaal. 123inkt biedt verschillende soorten kleinformaat printers aan. Zo hebben wij mobiele fotoprinters, zoals de HP Sprocket, maar ook pocket-size printers, zoals de Canon Zoemini, die voorzien zijn van een camera. Daardoor zijn ze te vergelijken met de polaroid camera's van 'vroeger'. U maakt dus foto's én afdrukken waar u maar wilt! Dit gadget is dan ook de perfecte aanvulling op uw smartphone of tablet.

Fotoprinter met camera
Tussen onze fotoprinters met camera vindt u ook modellen met een 8 megapixel camera. Deze zakformaat printers draaien binnen 50 seconden bijvoorbeeld die hilarische groepsfoto uit. Heeft u moeite met het maken van de perfecte selfie? Gebruik de ingebouwde spiegel als hulpmiddel of werk met de op afstand bedienbare sluiter. De meeste pocket printers maken verbinding met het wifi netwerk van uw telefoon, Bluetooth of een speciale app. Met deze app kunt u overigens ook uw foto's bewerken of decoreren.

Het voordeel van deze pocket printers is: de apparaten zijn snel op te laden, zijn gemakkelijk in gebruik en ze werken met thermische printtechnologie. Dat houdt in dat u geen inktcartridges nodig heeft. Wel heeft u hier speciaal fotopapier voor mobiele printers voor nodig.
 Heeft u nog vragen over het bestellen? Bekijk onze 'Vraag en antwoord' pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Natuurlijk helpt ook onze klantenservice u graag even verder.