123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail: informatie@123inkt.nl 
Vragen: 123inkt.nl/help
meer dan 4 miljoen klanten! Sinds 2010 lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Nu ook de goedkoopste kantoorartikelen

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Collegeblokken

Collegeblokken bestelt u hier in verschillende formaten. In ons assortiment vindt u gelinieerde en geruite collegeblokken. Ook voor spiraalblokken en collegeblokken met notenbalken bent u hier aan het goede adres. Bestel voor 23.59 uur, dan heeft u uw collegeblokken de volgende werkdag in huis!
1 - 0 van 0

Collegeblokken

Bestel collegeblokken voor al uw aantekeningen

Een collegeblok is natuurlijk onmisbaar op school, maar ook thuis of op kantoor komt een collegeblok vaak goed van pas. U gebruikt een notitieblok voor het schrijven van aantekeningen tijdens de les, een hoorcollege of presentaties. Ook voor snelle notities of het opstellen van lijstjes is een collegeblok ideaal. Om uw collegeblokken gemakkelijk van elkaar te onderscheiden, plakt u een beschrijfbaar etiket op de voorzijden. Zo ziet u in één oogopslag wat voor notities in het collegeblok staan of voor welke les u het blok gebruikt. Wilt u ook gemakkelijk de juiste pagina vinden? Gebruik dan indexen om de inhoud van uw collegeblok te markeren en ordenen.

Het verschil tussen collegeblokken en spiraalblokken

De collegeblokken in ons assortiment bieden voldoende ruimte voor al uw belangrijke notities en aantekeningen. Ze zijn voorzien van lijnen, ruiten of notenbalken zodat u netjes kunt schrijven. Ook onze gelinieerde en geruite spiraalblokken zijn erg handig voor het schrijven van teksten en het maken van sommen. Het enige verschil tussen deze blokken is de perforatie. Collegeblokken bevatten geperforeerde gaten. Hierdoor kunt u uitgescheurde pagina’s in een ringband of ordner bewaren. De perforatie kan per collegeblok verschillen. Afhankelijk van het formaat hebben wij 2-, 4-, 6-, 7-, 17- en 23-gaats collegeblokken in verschillende papierafmetingen.
 
Soort Collegeblok Spiraalblok
Gelinieerd A4+, A4, A5+ en A5 A4+, A4, A5+, A5, A6, A7 en smalfolio
Geruit A4+, A4, A5+ en A5 A4+, A4, A5+, A5 en B5
Notenbalken A4 -

Van zowel de gelinieerde als geruite college- en spiraalblokken hebben wij diverse maten. Afhankelijk van uw voorkeur, kiest u het juiste formaat blok.

Gelinieerde collegeblokken

Gelinieerde collegeblokken zijn voorzien van lijnen. Deze helpen u om uw aantekeningen netjes en recht op te schrijven. Bovendien zijn uw notities hierdoor prettig leesbaar en vindt u eenvoudig belangrijke informatie terug. De gelinieerde collegeblokken in ons assortiment zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en in A4-, A5- en A5+-formaat. Ze zijn voorzien van een spiraal zodat u gemakkelijk elke bladzijde omslaat en uit kunt scheuren. Dankzij de spiraal kan het collegeblok plat openliggen op uw bureau. Dat schrijft heel prettig. Kies voor ons 123inkt huismerk om voor de laagste prijs uw gelinieerde collegeblokken te bestellen.

Geruite collegeblokken

Collegeblokken met ruiten zijn ideaal tijdens de wiskunde- of rekenles. Het ruitjespatroon maakt het makkelijk wiskundige berekeningen of sommen te maken. Ook voor het tekenen van diagrammen en grafieken is een geruit collegeblok een onmisbaar hulpmiddel. De collegeblokken met ruiten zijn verkrijgbaar in A4- en A5-formaat. De ruiten hebben een afmeting van 5 x 5 of 10 x 10 mm. De ruiten van 5 mm zijn erg handig voor nauwkeuriger werk. De grotere ruiten van 10 mm zijn daarentegen handig om gegevens te ordenen en voor het tekenen van grafieken en diagrammen. Onze geruite collegeblokken zijn voorzien van een spiraal zodat u probleemloos een vel uit kunt scheuren. De spiraal zorgt er ook voor dat u uw collegeblok plat open kan leggen en er zo gemakkelijk in kunt werken.

Muziek collegeblokken

Voor componisten, muzikanten, muziekdocenten en (conservatorium)studenten zijn muziek collegeblokken met notenbalken onmisbaar. U gebruikt ze voor het componeren of arrangeren van (eigen) muziekstukken. Dankzij de notenbalken noteert u de muzieknoten op een gestructureerde manier. Zo kunnen conservatoriumstudenten in een muziek collegeblok hun solfège-oefeningen uitstekend uitwerken. Ook voor leerlingen van muziekdocenten komen deze collegeblokken goed van pas. Leerlingen kunnen hiermee tijdens de muziekles noten, akkoorden en toonladders opschrijven.

Gelinieerde en geruite spiraalblokken

Onze spiraalblokken zijn gelinieerd of bevatten ruiten. De spiraalblokken met lijnen zijn verkrijgbaar in A4-, A5-, A6-, A7- en smalfolio-formaat. De geruite spiraalblokken hebben wij in A4-, A5- en B5-formaat. Zoals de naam al doet vermoeden hebben spiraalblokken een handige spiraal. Hierdoor slaat u bladzijden gemakkelijk om. Daarnaast legt u het blok zo eenvoudig open op uw tafel of bureau. In tegenstelling tot collegeblokken hebben spiraalblokken geen perforatie.

Als u op zoek bent naar een collegeblok zonder lijnen, ruiten of notenbalken, kies dan voor een blanco schrijfblok. Deze hebben wij in A4- en A5-formaat en zijn uitstekend te gebruiken voor tekenen en schetsen.

Misschien ook interessant voor u

Veelgestelde vragen

Wat is een collegeblok?

Een collegeblok is een schrijfblok waarin u teksten opschrijft. Collegeblokken zijn voorzien van lijnen voor het noteren van aantekeningen, of ruiten voor het maken van berekeningen of grafieken. Een collegeblok is ideaal om op kantoor of school mee te schrijven met presentaties, lessen of hoorcolleges.

Waar koop ik goedkope collegeblokken?

De goedkoopste collegeblokken koopt u bij 123inkt.nl. In ons assortiment vindt u collegeblokken van A4-, A5- en A5+-formaat met lijnen, ruiten of notenbalken. Met de collegeblokken van het 123inkt huismerk bent u altijd zeker van de laagste prijs!

Wat is een A5+-formaat collegeblok?

Een A5+-formaat collegeblok heeft een afmeting van 17,5 x 21,5 cm. Deze maat is net wat groter dan standaard A5-formaat. Een collegeblok in A5+-formaat zit hierdoor tussen het A4- en A5-formaat in.


Heeft u nog vragen over het bestellen van collegeblokken? Bekijk dan onze 'Vraag en antwoord' pagina. Hier beantwoorden wij veelgestelde vragen. Staat het antwoord op uw vraag er niet bij? Dan helpt onze klantenservice u natuurlijk graag verder.