123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail: informatie@123inkt.nl 
Vragen: 123inkt.nl/help
meer dan 4 miljoen klanten! Sinds 2010 lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Nu ook de goedkoopste kantoorartikelen

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Notitieboeken

Houd gedachten, notities en andere schrijfsels altijd dicht bij u met een handig notitieboek. Maak planningen in een bullet journal of schrijf berekeningen op in een geruit spiraalblok. In onze webshop vindt u het perfecte schrijfblok voor uw wensen.

1 - 0 van 0

Notitieboeken

Bestel uw notitieboeken en schrijfboeken online bij 123inkt.nl

De meeste mensen zijn tegenwoordig geneigd om notities en mededelingen op hun telefoon op te slaan. Zonde, want schrijven met pen en papier brengt juist veel voordelen met zich mee. Zo zorgt schrijven ervoor dat uw hersenen informatie beter opslaan. Dus pak uw pennen erbij en schaf een notitieboek aan, dit item is onmisbaar voor een goede archivering van allerlei informatie 

Schrijf altijd binnen de lijntjes met een gelinieerd schrijfblok

Bent u vooral op zoek naar een plek waarin u notities, mededelingen en taken kunt opschrijven? Kies dan voor een gelinieerd schrijf- of spiraalblok. Dankzij de handige lijntjes staan al uw aantekeningen netjes onder elkaar. De vellen zijn afscheurbaar. Hierdoor gooit u ze makkelijk weg óf slaat u ze op in mappen. Maak een keuze uit diverse formaten, zoals A4, A5, A6 of A7 en schaf het notitieblok aan dat bij u past. 

Maak berekeningen op geruite schrijfblokken

Of u nu exacte vakken studeert of gewoon op zoek bent naar een stuk papier om rekensommen op te maken: het geruite schrijf- of spiraalblok helpt u hierbij! Kies voor het standaard A4-notitieblok of de kleinere variant op A5-papier en start met het oplossen van formules. Daarnaast is het notitieboek met ruitjes ook enorm handig voor het maken van ontwerpen en designs. De vierkanten zijn allemaal even groot, waardoor u eenvoudig afstanden bepaalt en architectonische tekeningen maakt.

 

Een digitaal notitieboek combineert het beste van beide werelden

Informatie opschrijven én tegelijkertijd digitaliseren? Het kan met een rocketbook of digitaal notitieboek! Het gebruik ervan is simpel. U maakt notities met de bijbehorende pen en vervolgens worden deze automatisch gedigitaliseerd. Hierdoor slaat u informatie goed op, raken schrijfsels niet meer kwijt en heeft u informatie altijd op zak. 

Schetsen op blanco papier

Voor mensen die graag schetsen of uit de losse pols teksten schrijven, zijn onze schrijfblokken met blanco papier zeer geschikt. Deze zijn niet voorzien van lijntjes of ruitjes, waardoor u zelf bepaalt wat waar komt te staan.

Op zoek naar professionele potloden en pennen om mee te schrijven in uw notitieboek? Schaf deze aan bij uw bestelling en begin direct met het vastleggen van allerlei informatie. 

 

Heeft u vragen over het bestellen van een notitieboek? Kijk dan op onze 'Vraag en antwoord' pagina waar veelgestelde vragen staan beantwoord. Staat uw antwoord er niet tussen? Dan helpt onze klantenservice u graag verder.