123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail:     info@123inkt.nl 
Vragen:   123inkt.nl/help
Afhalen alleen op afspraak
Meer dan 3 miljoen klanten! Al 10 jaar lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Cartridge nummer

 

HP cartridge nummer 
HP cartridge nummers

Nog niet gevonden wat u zocht?
U kunt ook op printertype zoeken of contact met ons opnemen.
Heeft u een laserprinter? Kijk dan bij de toners.
 

Snel zoeken
Uitgelichte series
HP Inktcartridges
HP Printkop
Zoek op HP code

Bestel een goedkope HP cartridge bij 123inkt

Bent u op zoek naar inktcartridges voor uw HP printer? Bij 123inkt.nl vindt u de juiste inktcartridges voor alle HP printertypes. Met deze cartridges weet u zeker dat uw HP printer een groot aantal scherpe afdrukken maakt. Alle HP cartridges kunt u bij 123inkt.nl voor de beste prijs bestellen. Wist u dat er honderden verschillende HP inkt cartridges zijn in zwart en kleur? Dat is niet zo gek, want HP is een van de grootste printerfabrikanten ter wereld. Gelukkig maakt 123inkt.nl het vinden van de juiste HP inkt makkelijk. U kunt zoeken op cartridgenummer, zoals hierboven, of u kunt zoeken op het typenummer van de printer. Zo weet u zeker dat u de juiste goedkope HP inkt cartridges voor uw printer bestelt en dat u weer naar wens kunt printen. Heeft u geen inkjetprinter, maar een laserprinter? Bekijk dan alle goedkope HP toners die wij aanbieden.

Wilt u het liefst zo min mogelijk betalen voor uw HP cartridges? Dan zit u bij 123inkt.nl goed. Niet alleen betaalt u bij ons de laagste prijs voor originele HP cartridges, wij bieden u ook nog en goedkoper alternatief: de inktcartridges van het 123inkt huismerk. Door te kiezen voor ons huismerk, betaalt u minder voor uw nieuwe cartridge. Zo kunt u op bijvoorbeeld een HP 364 inktcartridge flink besparen door te kiezen voor het 123inkt huismerk. De 123inkt-huismerk cartridge bevat ook nog eens een grote hoeveelheid inkt, zelfs in vergelijking met de HP 364XL. Door te kiezen voor een HP cartridge van het 123inkt-huismerk bespaart u dus op de aanschaf van uw cartridges!

Kies voor goedkope HP cartridges met hoge capaciteit als u minder vaak de inktcartridge wilt vervangen. U betaalt iets meer voor de hoge capaciteit cartridge, maar kunt veel meer pagina's afdrukken. Dat betekent dat u minder betaalt per pagina. Zo drukt u met de HP 301 inkt cartridge, die een inhoud van 3 milliliter heeft, ongeveer 190 pagina's af, terwijl de HP 301XL met 8 milliliter inhoud goed is voor 480 pagina's.

Binnen 24 uur een nieuwe inktcartridge

Het komt altijd ongelegen: een lege inktcartridge. Op het moment dat de cartridge leeg is, en u niet meer kunt printen, weet u direct wat u mist:
  • Dat ene toegangskaartje voor het concert kan niet geprint worden.
  • Die belangrijke brief, die al lang op de post moest, kan ineens niet afgedrukt worden.
  • U wilt niet dat uw kinderen op school verkondigen: "Mijn hond heeft het huiswerk opgegeten" omdat hun schoolverslag niet geprint kon worden...
Ook in een zakelijke omgeving is een functionerende printer onmisbaar:
  • U zou deze week de agendapunten verzorgen, hoe doet u dat zonder inkt?
  • Er wordt een hardcopy offerte verwacht door de klant die vanmiddag op bezoek komt...
  • De maandrapportage moet in drievoud bij de directie liggen einde dag. En nu?

Dankzij de snelle levertijd van 123inkt.nl hoeft u nooit lang op uw nieuwe inktcartridge te wachten! Bestelt u een cartridge, kantoorartikel of ander product vóór 23:59 uur? Dan bezorgen wij het de volgende dag al bij u thuis of op kantoor! Helemaal niet meer wachten op een nieuwe cartridge? Bestel dan een van de handige en voordelige multipacks van 123inkt.nl. Hierin vindt u alle kleuren printerinkt die voor uw printertype benodigd zijn. Zo ontvangt u niet alleen de cartridge die op dit moment leeg is, maar ook de cartridges die in de toekomst leeg kunnen raken. De volgende keer zult u blij zijn dat u de cartridge direct kunt verwisselen.

Recycle HP inktcartridges

Uw oude, lege cartridge heeft u natuurlijk niet meer nodig. Maar gooi 'm niet direct in de prullenbak! Lege HP inktcartridges kunnen namelijk in veel gevallen gerecycled worden. Daarmee doet u niet alleen het milieu een groot plezier, ook uzelf of een goed doel naar keuze. 123inkt.nl geeft u voor elke lege inktcartridge die gerecycled kan worden een bedrag als beloning. Dit geld kunt u naar keuze op uw account laten storten en gebruiken bij een volgende bestelling, of direct doneren aan een goed doel. U kunt zelf een goed doel aanmelden (bijvoorbeeld een lokale stichting) of een goed doel kiezen dat al door een andere klant is aangedragen. Met alle recyclebare HP cartridges die onze klanten maandelijks terugsturen zijn al grote bedragen gedoneerd aan bekende en minder bekende goede doelen. Controleer voordat u uw oude cartridge weggooit dus eerst even of deze geschikt is voor recycling, het zou zonde zijn als die vergoeding in de prullenbak verdwijnt.

HP Instant Ink, het inkt-abonnement van HP

Sinds 2017 biedt HP het abonnement HP Instant Ink aan. Hiermee print u voor een vast bedrag per maand 50, 100 of 300 pagina's. Print u een maand minder? Dan betaalt u toch het vaste bedrag. Pagina's kunt u één maand meenemen. 123inkt.nl bekeek het inkt abonnement tot in detail, bekijk onze bevindingen op de HP Instant Ink pagina. Wat blijkt is dat het inkt abonnement wel gemak brengt, omdat u niet meer zelf inkt hoeft te bestellen (die sturen ze op), maar voor veel consumenten duurder uitpakt! Print u vooral tekst? Dan betaalt u evenveel voor een pagina als voor een full color foto. Print u minder? Dan betaalt u toch. Print u meer? Dan betaalt u bij. HP Instant Ink lijkt dus vooral een mooi verdienmodel voor HP zelf. Om goedkoop te printen bent u met zowel originele cartridges als huismerk cartridges goedkoper uit door bij 123inkt.nl te bestellen.

Zowel HP inktcartridges als kantoorartikelen worden razendsnel en met de beste service thuisbezorgd. Bestelt u vandaag voor 23:59 uur? Dan ontvangt u uw bestelling morgen al op uw adres.

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 21% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten