123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail: informatie@123inkt.nl 
Vragen: 123inkt.nl/help
meer dan 4 miljoen klanten! Sinds 2010 lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Nu ook de goedkoopste kantoorartikelen

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Nieuwsbrief

Melding
Aan- of afmelden aanbiedingen en nieuws Wilt u graag op de hoogte gehouden worden van speciale kortingsacties, aanbiedingen en de laatste nieuwtjes? Of wilt u zich hier juist voor afmelden? Vul dan hieronder uw e-mailadres in en klik op de desgewenste knop. Bij aanmelden ontvangt u een e-mail om uw aanmelding te bevestigen.


Nieuwsberichten
Nieuwsberichten van 2020:

31 dec. 2020 - Een hele fijne jaarwisseling!

Namens het hele team van 123inkt.nl wensen wij u alvast een gelukkig nieuwjaar. We hopen ook in 2021 weer van uw vertrouwen te mogen genieten!
29 dec. 2020 - Nieuw: Chameleon markers

Met de magische Chameleon markers maakt u de mooiste tekeningen. Laat kleuren perfect in elkaar overvloeien en gebruik de Color Tops voor nog meer kleurencombinaties.
18 dec. 2020 - Levertijden

In verband met de strengere maatregelen omtrent COVID-19 en de extreme drukte bij de vervoerders, kunnen wij niet 100% garanderen dat uw bestelling binnen één werkdag wordt bezorgd. Wij vragen u daarom rekening te houden met een langere levertijd. Bedankt voor uw begrip.
15 dec. 2020 - Afhaalbalie tijdelijk gesloten

Door de nieuwe maatregelen van de overheid omtrent de sluiting van niet-essentiële winkels is onze afhaalbalie helaas gesloten. Gelukkig kunt u nog altijd bij ons terecht voor uw online bestellingen! Voor vragen staat onze klantenservice voor u klaar.
8 dec. 2020 - Geef december een slinger

De jaarlijkse Raamtekenweken van edding zijn weer begonnen! Bestel nu krijtstiften en versier uw ramen met de leukste creaties. Tot en met 18 december maakt u zelfs nog kans op mooie prijzen!
27 nov. 2020 - BLACK FRIDAY

Na alle mooie acties deze week komen we vandaag met dé klapper! Shop nu onze grootste Black Friday Deal ooit. De aanbieding is geldig t/m Cyber Monday!
20 nov. 2020 - De eerste Black Friday Deal is bekend

We zijn van start! Shop iedere dag artikelen tegen een extra lage prijs! Waar krijgt u vandaag fikse korting op? Bekijk onze dagdeals. Wees snel, alle deals zijn slechts één dag geldig.
19 nov. 2020 - Vanaf morgen gaan we los met mooie acties

Kunt u niet wachten op Black Friday? Geeft niet! Wij starten al een week eerder met goede deals. Mis geen aanbieding en schrijf u in voor onze nieuwsbrief.
12 nov. 2020 - Een must-have voor alle thuiswerkers

Met de monitorstandaard inclusief luchtreiniger van Kensington, vangt u twee vliegen in één klap: een goede werkhouding én schone lucht.
6 nov. 2020 - Een steuntje in uw rug

Tijdens de coronacrisis zijn we massaal gaan thuiswerken. Heeft u een juiste werkhouding? Krijg een steuntje in uw rug met de ergonomische rugsteunen.
30 okt. 2020 - Creatief met Halloween

Geen Halloween zonder pompoenen. Ga dit jaar eens voor tof geschilderde exemplaren! Met acrylverf en een paar kwasten vormt u elke pompoen om tot een unieke eyecatcher.
23 okt. 2020 - Kleuren alleen voor kinderen? Zeker niet!

Op zoek naar een nieuwe herfsthobby? Leef u een middag uit in een kleurboek voor volwassenen met de mooiste kleurpotloden. Wij hebben potloden in alle soorten en kleuren.
16 okt. 2020 - Knip er op los!

De herfst heeft nu echt zijn intrede gemaakt, tijd om uw huis ook in herfstsferen aan te kleden. Met onze scharen knipt u de leukste herfstversiering!
9 okt. 2020 - Tijd voor hobby’s

Regenachtige dagen vragen om bezigheden voor binnenshuis. Heeft u onze nieuwe artikelen voor verven & schilderen al gezien? Sla nu in voor urenlang vermaak!
2 okt. 2020 - Coronapreventie artikelen

Mondkapjes worden inmiddels landelijk geadviseerd, heb jij er genoeg in huis? Vergeet ook die handgel niet! Benieuwd naar onze andere coronapreventie artikelen?
25 sep. 2020 - FSC Friday

Vandaag is FSC Friday, een dag om stil te staan bij het belang van bosbescherming. Wij zijn er dan ook trots op dat ons eigen kopieerpapier het FSC-keurmerk draagt!
18 sep. 2020 - Bescherm uw vloer

Begint uw bureaustoel sporen op uw vloer achter te laten? Bescherm uw tapijt of harde vloer met een vloermat! Nu verkrijgbaar in verschillende formaten.
11 sep. 2020 - Werken in de zon

Er komt prachtig weer aan! Met onze handige stekkerdozen verplaatst u uw thuiskantoor in no-time naar buiten. Geniet optimaal van die laatste zonnestralen!
28 aug. 2020 - Papier vernietigen

Werkt u veel met vertrouwelijke documenten? Of bent u het oud papier zat, dat thuis maar blijft opstapelen? Met een papierversnipperaar werkt u al deze papieren met gemak weg!
14 aug. 2020 - Heerlijk doorluchten

Zet na een warme dag heerlijk alle deuren open voor een lekker briesje in huis! Voorkom dat de deur dichtvalt of beschadigt met een deurstopper.
7 aug. 2020 - Laatste week BBQ-actie

Alleen deze week nog maakt u kans op een luxe Weber barbecue. Plaats vóór 17 augustus een bestelling en speel automatisch mee!
31 jul. 2020 - Frisse lucht!

Dankzij luchtreinigers ademt u binnenshuis heerlijk gezonde lucht in. Ideaal voor thuis of op kantoor. Tip: gebruik een luchtreiniger ook als ventilator tijdens warme dagen.
24 jul. 2020 - Orden uw diepvries

Wat ligt er ook alweer in de diepvries? Diepvriesetiketten zijn ideaal om diepvrieszakjes en -bakken te markeren met de datum en inhoud. Bestel ze nu en orden de inhoud van uw diepvries.
17 jul. 2020 - Printen op fotopapier

Viert u deze zomervakantie in Tuinesië, Balkonia of Woonkameroen? Leg al uw avonturen vast en druk de foto's af op fotopapier.
10 jul. 2020 - Zit u goed?

Het is belangrijk om goed op uw houding te letten, zeker nu u veel thuis werkt. Met onze ergonomische bureaustoelen bent u verzekerd van een juiste werkhouding.
3 jul. 2020 - Creatief met krijtstiften

Wist u dat u met krijtstiften op ramen kunt tekenen? Speel bijvoorbeeld boter-kaas-en-eieren of andere leuke tekenspelletjes en veeg het na afloop makkelijk weg.
1 jul. 2020 - Eerste winnaars bekend!

De eerste winnaars van de BBQ-actie zijn bekend gemaakt. U kunt hier de gelukkigen bekijken. Zelf een luxe Weber barbecue winnen? Plaats dan een bestelling en maak automatisch kans!
19 jun. 2020 - Win een BBQ!

Maak de komende twee maanden bij elke bestelling automatisch kans op een luxe Weber barbecue. Doe mee met elke bestelling die u plaatst, er is geen deelnamelimiet!
12 jun. 2020 - Overzicht dankzij een labelprinter

U bent aan het opruimen geslagen en alles zit al in opbergdozen, maar wat zit nu in welke doos? Met een labelprinter voorziet u al uw opbergdozen van een duidelijke omschrijving en vindt u uw spullen met gemak weer terug!
5 jun. 2020 - Wees er vroeg bij: schoolagenda’s

Maak de dagen op school vrolijk en geordend met onze kleurrijke schoolagenda's voor 2020/2021. Noteer niet alleen het rooster en huiswerk, maar ook alle afspraken en herinneringen!
29 mei 2020 - Zelfklevende spijkers voorkomen gaten in de muur

Herkent u de behoefte om van alles aan uw interieur te veranderen? Met onze zelfklevende spijkers hangt u met gemak een spiegel of een schilderij op, en dat zonder te hoeven boren!
14 mei 2020 - Coronapreventie-artikelen

Heeft u ons assortiment met coronapreventie-artikelen al gezien? Bekijk hier alle producten die u kunnen helpen om uzelf of uw locatie te voorzien van extra veiligheid en om coronaverspreiding te voorkomen.
30 apr. 2020 - HP en Samsung incasseren rake klappen in octrooistrijd

Na de eerdere uitspraken in het kort geding en hoger beroep, volgde op 21 april j.l. de uitspraak in de bodemprocedure. Het Hof Den Haag verklaarde één octrooi en twee gemeenschapsmodellen van Samsung nietig. Klik hier voor het volledige persbericht. 
21 apr. 2020 - Tijdelijk verlaagde verzendkosten

De verzendkosten voor UPS zijn tijdelijk verlaagd. Als u ervoor kiest uw pakket af te laten leveren bij één van de meer dan 600 afhaalpunten van UPS, kost dit u tijdelijk:

€ 2,95 voor bestellingen tot € 50,-
1,95 voor bestellingen vanaf € 50,- 
10 apr. 2020 - Aangepaste levertijden rond de feestdagen

Rond de feestdagen in het voorjaar kan het zijn dat uw pakket later wordt bezorgd dan u gewend bent. Klik hier voor alle aangepaste levertijden, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.
3 apr. 2020 - Veelgestelde vragen

Onze klantenservice krijgt veel vragen over de levertijd en drukte bij PostNL. Om u verder op weg te helpen, beantwoorden wij HIER de meest voorkomende vragen rondom het coronavirus. Wij vinden het vervelend dat u soms iets langer op uw pakketje moet wachten, maar hopen op uw begrip. Alvast bedankt!
25 mrt. 2020 - Levertijden

Omdat het momenteel veel drukker is dan normaal en PostNL daarnaast de vele bestellingen niet zo snel kan verwerken, kunnen we onze normale levertijd niet 100% garanderen. We doen ons uiterste best om alle bestellingen zo snel mogelijk te versturen. Gezien de huidige omstandigheden vragen we u echter rekening te houden met een langere levertijd. Wij verzoeken u vriendelijk om pas contact op te nemen met onze klantenservice als u na twee dagen nog geen verzendbevestiging heeft gehad van PostNL. Bij voorbaat bedankt voor uw begrip!
20 mrt. 2020 - Voor u verandert er niets

De veiligheid van onze medewerkers, klanten en anderen staat bij ons op de eerste plaats. Daarom hebben ook wij de nodige maatregelen getroffen op kantoor en in ons magazijn. Voor u verandert er echter helemaal niets: u kunt gewoon online uw bestelling plaatsen. Uw pakket wordt veilig bij u thuisbezorgd.
16 mrt. 2020 - Afhaalbalie weer geopend

Onze afhaalbalie is weer geopend! Er zijn maatregelen getroffen om het afhalen voor u zo veilig mogelijk te maken. Lees hier alle informatie over afhalen en de maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus. 
13 mrt. 2020 - Herkenbare aanduiding

Gemakkelijk de juiste ordners of documenten terugvinden? Gebruik markeringspunten! Deze gekleurde stickers maken het heel eenvoudig om snel de juiste mappen en documentatie te herkennen. 
6 mrt. 2020 - Hygiëneproducten

De vraag naar hygiëneproducten, zoals handgel, is extreem gestegen. Uiteraard doen wij ons uiterste best alle producten voor onze klanten beschikbaar te houden. Als een product tijdelijk is uitverkocht, wordt dit zo snel mogelijk weer aangevuld. 
28 feb. 2020 - Digitaliseer uw notities

Kent u de handige Rocketbook notitieboeken al? Hiermee kunt u notities gemakkelijk digitaliseren. Vervolgens kunt u de tekst met een vochtige doek verwijderen en de pagina hergebruiken!
21 feb. 2020 - Probeer een glasbord

Al bekend met glasborden? Een glasbord is eenvoudig te installeren en 3x makkelijker schoon te maken dan een traditioneel whiteboard. Ook zijn ze verkrijgbaar in diverse kleuren en uitvoeringen.
14 feb. 2020 - De vakantie is in zicht!

Voor velen breekt weer een vakantieperiode aan. Dat betekent: tijd vrijmaken voor andere dingen! Wilt u deze vakantie creatief bezig zijn? Bekijk dan ons assortiment hobbyartikelen
7 feb. 2020 - Creatief schrijven

Wel eens van handlettering of brushlettering gehoord? Deze creatieve schrijftechnieken zijn razend populair! Zelf uitproberen? Test onze gekleurde brushpennen.
31 jan. 2020 - Weer als nieuw!

Vervelend! De hak van uw mooie schoen laat los of uw favoriete kopje is gevallen. Een ongeluk is zo gebeurd... Met alleslijm, secondelijm, houtlijm of tweecomponentenlijm heeft u de oplossing in huis!
24 jan. 2020 - Uitbreiding 123inkt huismerk

Wist u dat wij ook binnen onze kantoorartikelen steeds meer huismerkproducten aanbieden? U kunt bij ons o.a. terecht voor plakbandhouders, plakband, lijmstiften, correctiepennen en meer
17 jan. 2020 - Wees er snel bij!

Alleen dit weekend nog slaat u extra voordelig al uw kantoorbenodigdheden in. U ontvangt t/m zondag 10% korting op ruim 6.500 producten! Welke kantoorartikelen heeft u nog nodig?
10 jan. 2020 - Voorraden aanvullen

Dit is hét moment om uw kantoorartikelen aan te vullen. Profiteer nog t/m 19 januari van 10% korting op meer dan 6.500 producten en begin goed aan het nieuwe jaar! 
3 jan. 2020 - Happy New Office!

U ontvangt t/m 19 januari 10% korting op ruim 6.500 kantoorartikelen! Met een opgeruimde werkplek en voldoende kantoorartikelen zorgt u voor een goede start van 2020. Ga direct naar de actiepagina of lees de voorwaarden

Persberichten en 123inkt.nl in het nieuws