123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail: informatie@123inkt.nl 
Vragen: 123inkt.nl/help
meer dan 4 miljoen klanten! Sinds 2010 lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Nu ook de goedkoopste kantoorartikelen

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Nieuwsbrief

Melding
Aan- of afmelden aanbiedingen en nieuws Wilt u graag op de hoogte gehouden worden van speciale kortingsacties, aanbiedingen en de laatste nieuwtjes? Of wilt u zich hier juist voor afmelden? Vul dan hieronder uw e-mailadres in en klik op de desgewenste knop. Bij aanmelden ontvangt u een e-mail om uw aanmelding te bevestigen.


Nieuwsberichten
Nieuwsberichten van 2021:

22 dec. 2021 - Aangepaste levertijden

Het kan zijn dat uw pakket tijdens de feestdagen later bezorgd wordt, dan u van ons gewend bent. Bekijk hier wanneer uw bestelling geleverd wordt, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Namens ons hele team alvast fijne feestdagen!
17 dec. 2021 - Maak de feestdagen cosy

Maak uw thuiskantoor compleet met de leuke bureau-accessoires en kantoorartikelen van Leitz Cosy. Kies uit drie prachtige kleuren!
3 dec. 2021 - Raamtekenweken

De jaarlijkse Raamtekenweken van edding zijn begonnen! Teken met krijtstiften een raamtekening en maak t/m 31 december kans op mooie prijzen.
26 nov. 2021 - Black Friday 2021!

Vandaag stunten wij met de prijzen van al onze printers. Laat printen niet in de papieren lopen en maak gebruik van deze Black Friday kortingen!
19 nov. 2021 - Black Friday Deals!

Wij trappen alvast af met Black Friday aanbiedingen. Tot en met donderdag 25 november bestelt u ál onze huismerkproducten met 10% korting!
12 nov. 2021 - NIEUW: eetbare koffiebekers

"Koekje erbij?" "Nee hoor, het bekertje is genoeg!" Deze eetbare koffiebekers doen het goed op elk kinderfeestje. Of u smikkelt er gewoon zelf van. Lekker én duurzaam!
5 nov. 2021 - BuJo: dagboek en agenda in één

Een planning, to-do lijst, persoonlijk verhaal of tekening: alles kan in uw bullet journal! Met deze bezigheid laat u uw creativiteit de vrije loop gaan. Bekijk onze artikelen voor bullet journaling en ga zelf aan de slag met deze trend.
29 okt. 2021 - Halloweenknutsels

Met onze knutseltips tovert u uw huis om tot een griezelig decor voor Halloween. Creëer extra sfeer met geverfde pompoenen, mooie raamtekeningen, gratis halloweenstickers of griezelig lekkere cupcakes. Lees alle DIY-tips en knutselideeën in ons blog!
15 okt. 2021 - Nieuwe trend: Happy Stones

Met Happy Stones tovert u stenen om tot kleine vrolijkmakers. In ons nieuwste blog leest u hoe u de stenen het best versiert. Een leuke activiteit tijdens de herfstvakantie!
8 okt. 2021 - Laatste kans op een iPad Air!

We geven nog t/m 10 oktober dagelijks een iPad Air weg. Plaats een bestelling om kans te maken op deze toffe prijs!
4 okt. 2021 - Dierendag

Vandaag is de dag dat wij muizen niet zien als een plaag. Haal die computermuis in huis!
27 sep. 2021 - Beste Webwinkel: winactie!

Dankzij u hebben we de titel 'Beste Webwinkel van Nederland' in de categorieën Elektronica en Kantoorartikelen gewonnen! Daarom maakt u twee weken lang elke dag kans op een iPad Air.
24 sep. 2021 - Herfstknutsels

Een simpele, maar erg leuke DIY: breng de natuur tot leven met wiebeloogjes! Plak het decoratiemateriaal op bijvoorbeeld bladeren, pompoenen of dennenappels en tover het om tot een gezichtje.
17 sep. 2021 - Papier (versnipperen) hier

Een papiershredder is ideaal om vertrouwelijke documenten niet te laten rondslingeren. In dit blog helpen wij u om de juiste versnipperaar te vinden. Meer ruimte in de papierbak en minder kans op een datalek!
10 sep. 2021 - Profiteer van 10% korting

Sla nog snel de laatste benodigdheden voor werk of school in! U ontvangt t/m zondag 12 september 10% korting op meer dan 12.000 schoolspullen en kantoorartikelen!
27 aug. 2021 - Schrijven, scannen en bewaren

Alle aantekeningen uit de Oxford Touch spiraalblokken slaat u eenvoudig digitaal op met behulp van de gratis SCRIBZEE app. Ideaal, zo heeft u altijd alle notities bij de hand!
20 aug. 2021 - Back to school

Ontvang 10% korting op al uw schoolspullen en kantoorartikelen. Van agenda's en etuis tot notitieblokken en ordners. Zo kunt u er weer een jaar tegenaan.
13 aug. 2021 - Spiraalblok met prachtige aquarel

We maken van een mug geen olifant, als we zeggen dat de Boho Chic collegeblokken van Oxford prachtig zijn om te zien! De schrijfblokken zijn verkrijgbaar met een mooie print van een olifant of een bohemian leeuwenprint. Voor welke gaat u?
6 aug. 2021 - Kom werken bij 123inkt

123inkt groeit hard, mede door u als klant! We kunnen wel extra hulp gebruiken en hebben daarom behoorlijk wat vacatures op diverse afdelingen. Wordt u naast klant ook graag onze collega? Wij kijken uit naar uw sollicitatie!
30 jul. 2021 - We gaan voor goud deze zomer

Met de edding permanent spray rijkgoud krijgt uw zomer gegarandeerd een gouden rand.
23 jul. 2021 - Leuke knutselsets

Of u nou graag met hout, glitter, vilt of naald en draad werkt: in de vakantie vermaakt iedere creatieveling zich met onze complete knutselsets.
16 jul. 2021 - Print uw vakantiefoto's

Wilt u uw zomerse herinneringen op beeld vastleggen en uw foto's een mooi plekje geven? Lees in dit blog hoe u precies de mooiste foto's print.
9 jul. 2021 - Mooie schoolartikelen

Combineer erop los en maak leuke sets met onze schoolartikelen. Kies bijvoorbeeld een etui, rugzak en multomap in dezelfde stijl.
25 jun. 2021 - Tekstmarkers maken het u gemakkelijk

Met onze markeerstiften in vele kleuren onderstreept, kleurt en markeert u belangrijke informatie. Wedden dat u nooit meer iets vergeet?
18 jun. 2021 - Nieuw: de Canon Zoemini kit

Maak nieuwe herinneringen en print foto's ter plekke met de Canon Zoemini zakprinter. Bestel direct één van de premium kits, bestaande uit een pocketprinter, een handige beschermpouch en 30 stuks papier.
15 jun. 2021 - Bestel & WIN: laatste kans!

Maak nog t/m vrijdag elke dag kans op een iPad Air, iPhone 12 of een PS5. Hoe? Plaats een bestelling!
11 jun. 2021 - Vaderdagcadeaus

Verwen uw vader op 20 juni met een origineel cadeau. Ontdek hier onze cadeautips. Gaat u voor een mooie laptoptas, een handige pasjeshouder of een beamer voor het kijken van het EK voetbal?
1 jun. 2021 - Maak t/m 18 juni kans op gave prijzen

Nog steeds maakt u elke dag kans op fantastische prijzen! Waar wacht u op? Plaats snel een bestelling!
28 mei 2021 - Schildertechnieken verbeteren?

Wilt u uw schilderijen nét dat beetje extra geven en eens een nieuwe schildertechniek proberen? Lees ons nieuwste blog over diverse schildertechnieken, haal er inspiratie uit en ga zelf aan de slag!
21 mei 2021 - Nieuw: Winsor & Newton

Schilders opgelet! Acrylverf, olieverf, aquarelverf, gouache, penselen, paletten... We hebben mega veel schilderspullen van het merk Winsor & Newton toegevoegd aan ons assortiment. Laat u verrassen!
18 mei 2021 - Win een iPad Air, iPhone 12 of PS5!

Maak t/m 18 juni elke dag kans op fantastische prijzen! Met iedere bestelling speelt u automatisch mee. Vul dus nu die voorraad inkt, hobby- en kantoorartikelen aan!
12 mei 2021 - De eindexamens beginnen bijna

De centrale examens staan voor de deur. Zet de puntjes op de i, schaf de laatste benodigdheden aan en begin voorbereid aan de examens met de juiste schoolspullen.
7 mei 2021 - Moederdagcadeaus

Zet uw moeder in het zonnetje en verras haar met een passend cadeau. Wat dacht u van een handlettering set voor de creatieveling? Of een draadloze QI-oplader voor mams die absoluut niet zonder mobiel kan.
23 apr. 2021 - Wereldboekendag

Duik met ons in de boeken. Ontdek hier hoe u lezen nog leuker maakt!
16 apr. 2021 - Stickers klaar? Plakken maar!

Complimentenstickers, adresetiketten, cadeaulabels... met eigengemaakte stickers kunt u ontzettend veel. Het printen van etiketten is niet moeilijk. Lees in ons nieuwste blog hoe u aan de slag gaat.
13 apr. 2021 - 123inkt.nl lanceert 123zakelijk: complete pakketten voor zakelijke klanten

Zakelijke klanten kunnen bij 123zakelijk terecht voor managed print services (MPS): een compleet pakket met printers, onderhoud en service én automatische toezending van toners en papier. De klanten van 123zakelijk hoeven op gebied van printers dus nergens meer aan te denken.
9 apr. 2021 - Schets erop los met edding drawliners

Heeft u de drawliners van edding al eens uitgeprobeerd? Deze fineliners zijn perfect voor schetsen, zen-tangling of het maken van mandala's en doodles!
2 apr. 2021 - Kleuren tijdens Pasen

Wilt u ook wat leuks doen tijdens de paasdagen? Bekijk hier onze leuke kleurplaten en andere kleurbenodigdheden!
26 mrt. 2021 - Ga zelf aan de slag en haal de lente in huis

Wiebelogen, pompons, papier... Alles wat u nodig hebt om lentedecoraties te knutselen vindt u hier.
19 mrt. 2021 - Wat is de beste printer voor thuis?

Door het vele thuiswerken is een printer in huis onmisbaar geworden. Welke functionaliteiten zijn belangrijk en door welke tools werkt u efficiënter? In dit blog leest u wat de beste printer voor u is.
12 mrt. 2021 - Kabelloos bureau

Heeft u ook meer kabels dan u lief is op het bureau? Of niet genoeg poorten om alle apparatuur aan te sluiten? Een dockingstation lost al deze problemen op!
5 mrt. 2021 - Quilling: een eeuwenoude papiertechniek

Kent u quilling al? Deze papierkunst is een perfecte lockdownhobby voor jong en oud. Met Folia quillingpapier en -sjablonen maakt u prachtige creaties.
26 feb. 2021 - Er was eens...

Maak met de haaksets van Folia een eigen draak, eenhoorn of ander dierenvriendje en laat uw fantasie de vrije loop! Welk sprookje brengt u tot leven?
19 feb. 2021 - Tips om duurzaam te printen

Wilt u graag duurzaam te werk gaan? Lees in dit blog vijf tips om milieuvriendelijker te printen!
12 feb. 2021 - Uren borduren

Borduren oubollig? Zeker niet, het is hartstikke hip! Maak de mooiste creaties met deze borduurartikelen.
5 feb. 2021 - Valentijnskaarten maken

We kunnen allemaal wel wat liefde gebruiken in deze periode. Maak met Posca verfmarkers de mooiste valentijnskaarten voor je geliefde, vrienden of familie!
30 jan. 2021 - Klantenservice gesloten

Op zaterdag 30 januari is onze klantenservice vanaf 13.00u gesloten. Toch graag antwoord op uw vraag? Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Maandag 1 februari staan wij vanaf 8.00u weer voor u klaar! 
29 jan. 2021 - Tijd voor een spelletje

Deze lange lockdown doorkomen? Voeg een leuk spelletje toe aan uw bestelling om de tijd te doden!
22 jan. 2021 - Avondklok

Essentieel in deze periode: een werkende klok! Kies uit verschillende merken, kleuren en modellen.
15 jan. 2021 - Welke printer kiest u?

Hulp nodig bij het kiezen van een nieuwe printer? Bepaal met onze keuzehulp of een inkjetprinter of laserprinter het best bij u past.
8 jan. 2021 - Opgeruimd starten aan 2021

Heeft u de nieuwe Leitz Cosy lijn al ontdekt? Fleur uw (thuis)werkplek op met deze kantoorartikelen en bureauaccessoires in drie verschillende kleuren.

Persberichten en 123inkt.nl in het nieuws