123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail: informatie@123inkt.nl 
Vragen: 123inkt.nl/help
meer dan 4 miljoen klanten! Sinds 2010 lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Nu ook de goedkoopste kantoorartikelen

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Leitz WOW-serie

De kleurrijke Leitz WOW serie bevat alle kantoorartikelen die u nodig heeft op uw bureau. Van het ordenen van uw documenten tot artikelen zoals nietmachines, scharen en veel meer. Allemaal in opvallende vrolijke kleuren. Bij ons vindt u alles uit de Leitz WOW serie!

 
1 - 0 van 0

Leitz WOW-serie

Koop Leitz WOW kantoorartikelen

Heeft u graag kleur op uw bureau? De Leitz WOW serie is te krijgen in allerlei kleuren om uw bureau of kantoor op te vrolijken. Zo kunt u kiezen om alles in dezelfde kleur aan te schaffen, of om juist verschillende kleuren met elkaar te combineren.
 

Opbergen met de Leitz WOW serie

Creëer orde op uw bureau door uw losliggende documenten netjes op te bergen. Gebruik een ladenblok of brievenbak voor op uw bureau als u de documenten binnen handbereik wilt bewaren. Zijn ze klaar voor het archief, dan kunt u ze opslaan in een ringband of ordner. Wanneer u meer dan alleen papier wilt opslaan is een opbergdoos geschikt voor u. Naast documenten bewaart u hierin ook makkelijk losse spullen, zoals foto's, brieven en notities.
 

Vul uw bureau met Leitz WOW artikelen
 

Voor een nietmachine, schaar, perforator, schrijfblok of papiermand slaagt u ook in het Leitz WOW assortiment. Zo heeft u alles bij de hand om aan de slag te gaan. Kies ook voor een Leitz WOW wandklok of thermosbeker om uw kantoorinrichting compleet te maken. 


Grijp nooit meer mis op zoek naar een bureau-artikel door uw bureau in te richten met de Leitz WOW serie. Bestel ze nu bij 123inkt! Op werkdagen voor 23:59 uur besteld, is morgen al in huis! Heeft u nog aanvullende vragen over het bestellen? Bekijk onze 'Vraag en antwoord' pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Natuurlijk helpt ook onze klantenservice u graag even verder.