123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail: informatie@123inkt.nl 
Vragen: 123inkt.nl/help
meer dan 4 miljoen klanten! Sinds 2010 lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Nu ook de goedkoopste kantoorartikelen

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Neon board markers


Laat tekeningen en tekst knallen met neon board markers van edding! Deze neon markers zijn speciaal ontwikkeld voor donkere oppervlakken en u bestelt ze hier goedkoop en snel. Welke kleur kiest u?


Koop hier uw neon boardmarkers in 5 kleuren

Wilt u schrijven of tekenen op donkere kleurborden, schoolborden, ruiten of spiegels? Dan zijn de neon boardmarkers van edding ideaal. Deze markers bevatten fluorescerende inkt die op een donkere ondergrond het best tot zijn recht komt. Om het neoneffect nog wat kracht bij te zetten, schijnt u extra licht op de tekening. Zo versterkt u de kleurintensiteit en wordt de bijzondere werking van de neon boardmarkers benadrukt.

Uitwisbare neon markers

Doordat neon boardmarkers een schuine punt hebben, zijn ze erg gebruiksvriendelijk. U schrijft en tekent er vloeiend mee op gladde ondergronden en het resultaat is professioneel en elegant. De inkt is bovendien droog uitwisbaar, dus corrigeren of uitvegen is geen enkel probleem. Dit maakt neon markers zeer geschikt voor gebruik door restaurants of winkels. Kortingen, dagmenu’s en speciale aanbiedingen schrijft u op borden en ramen, en zodra deze veranderen, past u de boodschap gewoon weer aan!

Maak een knallend kunstwerk

Ook in huis maakt u met een neon marker leuke decoraties, bijvoorbeeld in de kinderkamer. Heeft u thuis een krijtbord in de keuken hangen? Vervang dan eens uw standaard krijtjes door een neon boardmarker. Niet alleen blijven uw handen vrij van krijt, maar ook zorgt de felle neon inkt voor een verrassend effect. Maak combinaties met wit, blauw, groen, geel en roze en breng kleur naar uw huis! Bent u op zoek naar meer speciale markers? In ons assortiment vindt u onder andere ook decoratiemarkers voor binnen en buiten en krijtstiften.
Als u nog vragen heeft over het bestellen, bekijk dan onze 'Vraag en antwoord' pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Staat uw vraag er niet bij? Dan helpt onze klantenservice u natuurlijk graag even verder.