123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail: informatie@123inkt.nl 
Vragen: 123inkt.nl/help
meer dan 4 miljoen klanten! Sinds 2010 lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Nu ook de goedkoopste kantoorartikelen

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Uitschuifbare mappen


Op deze pagina vindt u mappen die in de breedte en de hoogte verstelbaar zijn. Hierdoor verandert u eenvoudig de mapdikte naar de inhoud. Bestel een uitschuifbare map met laagsteprijsgarantie en ervaar het gebruiksgemak!


Bestel een uitschuifbare map en ontdek alle toepassingen!

Uitschuifbare mappen zijn handig voor het opbergen van losse documenten, enveloppen en kaarten. U schuift de rug van een bulkmap tot wel 10 cm uit. Hierdoor bergt u makkelijk een grote stapel A4-vellen op.

De uitschuifbare mappen van Esselte zijn beschikbaar in twee formaten: A4 en folio:
  • Uitschuifbare map op A4-formaat
    Deze map is geschikt voor documenten met een standaard afmeting van 210 x 297 mm.
  • Uitschuifbare map op folio-formaat
    De uitschuifbare map op folio-formaat is 210 x 330 mm. Dit formaat is handig voor documenten die groter zijn dan het A4-formaat, het opbergen van stapeltjes enveloppen en documenten die in geperforeerde hoesjes zitten.
De bulkmappen zijn gemaakt van stevig karton en natuurlinnen. Het karton zorgt ervoor dat de map tegen een stootje kan en de linnen afwerking creëert een elegante look. Bovenop de map zit een stevige metalen gesp. Die zorgt ervoor dat de map gesloten blijft, zodra er meer papier in zit en hij zwaarder wordt.

Mogelijk ook interessant

Veelgestelde vragen

Wat zijn uitschuifbare mappen?

Mappen die zich kunnen aanpassen aan de grootte van de stapel documenten die u opbergt. Door de gesp losser of strakker te trekken, kunt u de map aanpassen aan de inhoud.

Hoeveel documenten passen in een uitschuifbare map?

Uitschuifbare mappen die u bij 123inkt bestelt, hebben een uitschuifbare rug tot maximaal 10 cm. Hierdoor bergt u gemakkelijk honderden A4-vellen op in een uitschuifbare map.

Waar bestel ik goedkope uitschuifbare mappen?

De prijs van een map hangt af van het merk en het materiaal. Bij 123inkt bestelt u altijd de goedkoopste uitschuifbare mappen dankzij de laagsteprijsgarantie. Ook andere soorten opbergmappen bestelt u hier tegen scherpe prijzen.

Heeft u vragen over het bestellen van uitschuifbare mappen? Kijk op onze ‘Vraag en antwoord’-pagina waar veelgestelde vragen worden beantwoord. Staat uw antwoord er niet tussen? Dan helpt onze klantenservice u graag verder.