123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail: informatie@123inkt.nl 
Vragen: 123inkt.nl/help
meer dan 4 miljoen klanten! Sinds 2010 lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Nu ook de goedkoopste kantoorartikelen

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Smart pennen

Koop hier uw smart pennen en bijbehorende accessoires. U kiest uit verschillende smart pennen in allerlei kleuren zoals rood, geel en groen. Bestel gelijk een bijpassend smart notitieboek mee om gebruik te kunnen maken van alle slimme functies.
1 - 0 van 0

Smart pennen

Een smart pen om al uw notities te digitaliseren

Een smart pen combineert traditioneel schrijven met digitale technologie en software. Met een smart pen legt u met de hand geschreven notities gelijk digitaal vast op uw computer, smartphone of tablet. De smart pennen die u bij ons vindt, zijn uitgerust met een kleine camera en sensoren die de beweging van de pen detecteren en vastleggen. De informatie die de smart pen registreert, wordt vervolgens via bluetooth naar een apparaat gestuurd. Dit is bijvoorbeeld handig als u een vergadering notuleert en die informatie daarna gelijk wilt delen met andere collega’s.

Gebruik een Neo smart pen met een smart notebook

Een smart pen gebruikt u alleen in combinatie met speciale notitieboeken. Deze zijn ontworpen om de functies van uw smart pen te complementeren. De Neo notitieboeken hebben namelijk rasterlijnen en stippen die de camera van de Neo smart pen helpen bij het nauwkeurig vastleggen van de geschreven tekeningen en notities.

Speciale apps voor uw smart pen

Uw Neo smart pen maakt ook gebruik van een stukje software, dat u op uw apparaat downloadt. De Neo Notes App en PaperTube-app zijn te downloaden voor Android en iOS. In deze apps worden uw handgeschreven notities opgeslagen. Dit is niet de enige functionaliteit van de applicaties. U kunt nog veel meer doen in deze apps:
  • Upload uw notities naar Google Drive
  • Voeg tags toe
  • Zoek op woorden
  • Kies de kleur en dikte van de pen
  • Mail direct naar anderen
  • Orden uw notities in verschillende digitale notitieboeken
De Neo Notes App en PaperTube-app zijn beide ook te downloaden voor uw Windows- of Mac-computer. De applicaties zijn helemaal gratis.

Uw smart pen urenlang gebruiken

De Neo smart pen M1 gebruikt u tot wel 6 uur achter elkaar. De ingebouwde batterij gaat in stand-by modus 125 dagen mee. Zo hoeft u niet elke dag uw pen op te laden. Als het wel tijd is om uw smart pen op te laden, doet u dit met de meegeleverde micro USB-kabel. De LED-indicator op de smart pen geeft het aan als deze bijna leeg is (rood lampje) en als deze weer een volle batterij heeft (groen lampje).

De verschillen tussen de Neo smart pen M1 en Neo smart pen N2

De Neo smart pen M1 is de voordelige optie van de twee. Deze gebruikt u alleen om uw handgeschreven notities te digitaliseren en te delen met anderen. De Neo smart pen N2 is een iets duurdere variant. Deze pen heeft alle functionaliteiten van de Neo M1 smart pen en doet daar nog een schepje bovenop. De ‘Record and Play’ functie is een toevoeging om spraaknotities (synchroon) op te nemen en af te spelen met uw handgeschreven notities. Zo kunt u via spraak toelichting geven op uw notities. Door de extra functionaliteit heeft de Neo N2 smart pen een uur korter batterijvermogen (5 uur).

Ook interessant voor bij uw smart pen

Veelgestelde vragen

Kan een smart pen op normaal papier gebruikt worden?

Nee, een smart pen heeft speciaal ontworpen papier nodig om zo gedetailleerd mogelijk uw handschrift te kunnen digitaliseren. U koopt bij 123inkt.nl een speciaal notitieboek voor bij uw smart pen.

Hoe werkt een digitale pen?

Een smart pen digitaliseert uw notities en tekeningen, terwijl u aan het schrijven bent. Deze worden naar een speciale applicatie op uw smartphone, tablet of computer gestuurd, waardoor u ze gelijk kunt bewerken en kunt doorsturen naar anderen.

Kan een smart pen met alle apparaten worden gebruikt?

Uw Android- of iOS-apparaat kan gebruikmaken van de speciale applicaties die met een smart pen werken. Deze zijn vaak gratis te downloaden in de App Store of Google Play Store. Vaak heeft een applicatie wel minimaal een bepaalde software-update nodig. Zorg er daarom altijd voor dat uw apparaat de nieuwste software heeft.


Heeft u nog vragen over het bestellen van een smart pen? Bekijk dan onze 'Vraag en antwoord' pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Staat uw vraag er niet bij? Dan helpt onze klantenservice u natuurlijk graag verder.